Wielervideo.nl ook aanwezig in Hills Classic

15 mei 2014

Met de Ronde van Overijssel als eerste wedstrijd op het programma ging Wielervideo.nl twee weken geleden online. Het werd een geslaagd evenement met meerdere video’s van zowel de vrouwenwedstrijd als die voor de mannen. Graag wil Wielervideo bij meerdere wedstrijden in de wielersport actief zijn. Wij maken al video’s in aanloop naar het NK wielrennen dat op 28 en 29 juni in Ootmarsum wordt gehouden. Nu kunnen we ook bekend maken dat Wielervideo op vrijdag 30 mei ook de video’s maakt tijdens de Boels Rental Hills Classic.

De Boels Rental Hills Classic is een eendaagse internationale wielerwedstrijd voor vrouwen, verreden op het UCI 1.1 niveau. Daarmee is de organisatie verzekerd van een zeer sterk startveld. Afgelopen week maakten zij bekend dat liefst elf profteams deelnemen aan de wedstrijd door het Limburgse heuvelland. Wielervideo gaat video’s maken van de koers die door insiders ook wel de Amstel Gold Race voor vrouwen wordt genoemd. Natuurlijk komen wij daarbij met een reactie van de winnares en meer.

Foto: Sportfoto.nl - Emma Johansson, aanvoerdster van de wereldranglijst, was vorig jaar ook van de partij in de Boels Rental Hills Classic. Hier leidt ze het peloton bergop. Ook dit jaar staan veel topploegen aan de start in de klassieker.