G-SKIN verbindt zich aan Wielervideo.nl

7 mei 2014

Wij zijn trots om te kunnen melden dat G-SKIN Cycling Teamwear de eerste partner is van Wielervideo.nl. De wielerkleding leverancier toont zich vooruitstrevend en wil dan ook graag een platform in de wielersport ondersteunen die dat ook nastreeft. Voor Wielervideo.nl gaat G-SKIN herkenbare kleding produceren. Daarnaast komt er ook een wielertenue. Daarover later meer, want het tenue zal op den duur ook te bestellen zijn via deze website.

G-SKIN produceert aangepaste kleding op vraag van clubs en verenigingen. Daarbij staan creativiteit, flexibiliteit, kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop. Dat zijn ook allen troeven die het bedrijf sterk maken. Alle ontwerpen en aantallen worden door G-SKIN naar wens ontworpen.

De digitale printers die G-SKIN gebruikt zijn de beste op de markt. Hierdoor kan een uitzonderlijk product worden aangeboden. Bij het kledingmerk staan kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. G-SKIN is dan ook een garantie voor kwaliteit wat betreft de selectie van stoffen. Samen met de leveranciers volgt G-SKIN de evolutie van de nieuwste materialen op de voet om de klant de meest technische en comfortabele sportkleding te bezorgen.

Wielervideo.nl is Stefan Teunis, accountmanager van G-SKIN, en het bedrijf zelf erg dankbaar. Wij hopen op een succesvolle en vruchtbare samenwerking voor beide partijen. Kijk voor meer informatie ook eens op de website van G-SKIN: www.g-skin.com.