• On bike camera La Course 2015

  On bike camera La Course 2015

  Rain, attacks, crashes, flat tires. The 2nd edition of La Course by Le Tour de France had it all. Vera Koedooder of the Bigla Pro Cycling Team rode the race with a camera on her bike. In this video you see the most spectacular images of the women's road race on the Champs-Elysees. Anna van der Breggen became the winner.

  Bekijk video
 • Core- en krachttraining met Moniek Tenniglo

  Core- en krachttraining met Moniek Tenniglo

  In het laatste deel van het wielerseizoen 2014 maakte Moniek Tenniglo haar debuut bij het Rabo Liv Women's Cycling Team. Inmiddels is ze een vaste waarde in de ploeg. Ze werkt onder meer nadrukkelijk met core- en krachttraining. We volgden Moniek tijdens een van die trainingen.

  Bekijk video
 • Anna van der Breggen kijkt vooruit naar 2015

  Anna van der Breggen kijkt vooruit naar 2015

  Voor Anna van der Breggen was het vorige wielerjaar er een met twee gezichten. Er waren overwinningen in haar eerste jaar bij Rab Liv, maar haar seizoen eindigde ook in mineur met een flinke val in de WK ploegentijdrit. Hoe gaat het nu met Van der Breggen en wat verwacht ze van 2015? Een uitgebreid interview.

  Bekijk video
 • Shara Gillow about the upcoming 2015 season

  Shara Gillow about the upcoming 2015 season

  Australian cyclist Shara Gillow started 2015 outstanding, with a win in the national time trial championships. In Holland she joined her new team Rabo Liv. An interview about her expectations of the 2015 cycling season.

  Bekijk video
 • Eurosport trailer Vuelta a Espana 2014

  Eurosport trailer Vuelta a Espana 2014

  De Vuelta a Espana gaat op zaterdag 23 augustus van start. Drie weken lang koersen de wielrenners door Spanje en strijden zij met elkaar om de etappezeges en eindwinst. Eurosport is er iedere dag live bij. Deze trailer geeft alvast een mooie impressie.

  Bekijk video
 • 27 augustus 2014 - Clinic Anna van der Breggen

  27 augustus 2014 - Clinic Anna van der Breggen

  Wat doet een profwielrenster allemaal om haar niveau te halen? Hoe train ik zelf op een goede manier en wat doet sportvoeding met je? Op woensdag 27 augustus 2014 neemt profwielrenster Anna van der Breggen je mee in haar wereld en geeft ze, met behulp van deskundigen in verschillende workshops, antwoord op alle vragen tijdens haar clinic. Daarnaast geeft Anna een training die voor alle niveau's toegankelijk is. Informatie over de clinic en de mogelijkheid tot aanmelden zijn te vinden op www.annavanderbreggen.nl.

  Bekijk video
 • Sponsor zoektocht Specialized-Lululemon via crowdfunding

  Sponsor zoektocht Specialized-Lululemon via crowdfunding

  De Amerikaanse vrouwenwielerploeg Specialized-Lululemon raakt volgend seizoen haar twee grootste geldschieters kwijt. Het team is daarom opzoek naar nieuwe manier om geld te genereren en doet dat onder meer via een grote crowdfunding actie. Wielrenster Ally Stacher vertelt er in deze video meer over.

  Bekijk video
 • Eurosport trailer Tour de France 2014

  Eurosport trailer Tour de France 2014

  Van 5 t/m 27 juli 2014 wordt de Tour de France verreden. De wedstrijd bekijk je natuurlijk live via Eurosport, waar het verslag onder meer van Michael Boogerd komt. Bekijk nu deze trailer en weet wat je te wachten staat. In ieder geval drie weken lang wielerspektakel.

  Bekijk video
 • Bekijk de Giro d'Italia 2014 op Eurosport

  Bekijk de Giro d'Italia 2014 op Eurosport

  Van vrijdag 9 mei tot en met zondag 1 juni 2014 wordt de Giro d'Italia verreden. Het kan haast niet anders of er barst daarbij weer een heroische strijd los. Volg de Giro van dag tot dag bij Eurosport. Bekijk bij ons nu de trailer.

  Bekijk video
 • Laatste wedstrijd Maurits Lammertink voor Vacansoleil-DCM

  Laatste wedstrijd Maurits Lammertink voor Vacansoleil-DCM

  In de Kasteelcross Vorden reed Maurits Lammertink voor het laatst in de kleding van Vacansoleil-DCM. De ploeg stopt en Lammertink gaat opnieuw rijden voor het Cyclingteam Jo Piels. Hij vertelt in dit interview over het afscheid, zijn cross-ambities en zijn kijk op de toekomst.

  Bekijk video
 • Marianne Vos en Ellen van Dijk over 'Wielrenster van het jaar 2013'

  Marianne Vos en Ellen van Dijk over 'Wielrenster van het jaar 2013'

  Een interview met Marianne Vos en Ellen van Dijk over de verkiezing Wielrenster van het jaar 2013. Wie gaat er met de titel aan de haal? De twee wereldkampioenen geven samen hun reactie.

  Bekijk video
 • Boekpresentatie van 'Strijd in het vrouwenpeloton'

  Boekpresentatie van 'Strijd in het vrouwenpeloton'

  Een video over het boek 'Strijd in het vrouwenpeloton', geschreven door Jeanine Laudy en Jan Willem Verkiel. Het boek vertelt door de ogen van topwielrensters Marianne Vos en Ellen van Dijk het verhaal van de Giro Rosa 2011.

  Bekijk video