NK mountainbike 2014

In het Limburgse Noorbeek werd op zaterdag 12 en zondag 13 juli het Nederlands kampioenschap mountainbike verreden. De nationale wielertop in een flink aantal categorie├źn kwam naar het zuiden van Limburg om te strijden om de rood-wit-blauwe trui die in iedere klasse voor de winaar klaar lag. Wielervideo was er ook bij.

 • Giant Dealerteams succesvol op NK mountainbike

  Giant Dealerteams succesvol op NK mountainbike

  Bij het Nederlands kampioenschap mountainbike waren de renners van de Giant Dealerteams zeer succesvol. In deze video reportage een blik op de prestaties bij de junioren, beloften en vrouwen. Daarbij won Joris Nieuwenhuis de titel, greep Annemarie Worst het zilver en Jesper Slik het brons.

  Bekijk video
 • Opnieuw titel voor Michiel van der Heijden

  Opnieuw titel voor Michiel van der Heijden

  Michiel van der Heijden is opnieuw Nederlands kampioen. De rijder van het Giant XC team kwam tijdens zware omstandigheden in het Limburgse Noorbeek als eerste over de streep. Een interview met Van der Heijden na afloop van de race.

  Bekijk video
 • Anne Terpstra wint NK mountainbike 2014

  Anne Terpstra wint NK mountainbike 2014

  Een jaar nadat ze in Groesbeek Nederlands kampioene op de mountainbike werd, is Anne Terpstra er zondag 13 juli 2014 in geslaagd om haar titel in het Limburgse Noorbeek te prolongeren. Terpstra greep de zege met een flinke voorsprong. Een interview met de kampioene van Nederland na afloop van de wedstrijd.

  Bekijk video